Marktleider in postacademische sales(management) opleidingen

De opleidingen kenmerken zich door state-of-the-art kennis en inzichten met een stevig wetenschappelijk fundament. Een onafhankelijke externe scientific board met 8 hooggekwalificeerde professoren van verschillende toonaangevende universiteiten in Europa is verantwoordelijk voor het kennisniveau en het continu doorontwikkelen van het curriculum. Samen met gerenommeerde docenten uit de praktijk vertalen ze de laatste wetenschappelijke kennis en inzichten naar de relevante accountmanagement en sales(management) praktijk.

Een postacademische opleiding vergroot je kennis en hiermee kan jij verkregen inzichten herstructureren én deze koppelen aan eigen opgebouwde ervaring. Het leidt tot een bewustwording van de fundamentele principes die aan sales en accountmanagement ten grondslag liggen. Het team heeft sinds 1996 al ruim 6.500 commercieel leiders én sales professionals met succes opgeleid en is een autoriteit op het gebied van next-level sales executieve education.

Na het succesvol afronden van een van onze opleidingen ontvang je een door de European Academic Sales Board erkend officieel certificaat.

Een unieke combinatie van wetenschap en sales

Onze professoren en praktijkdocenten